Wat we doen

Home Wat we doen

Verkoop & herstellingen alle merken huishoudtoestellen

1) Verkoop

Bij Eurelectro kan u terecht voor alle merken huishoudtoestellen. Wij leveren alle gewenste toestellen rechtstreeks van de fabrikant aan de scherpste prijzen leveren, met een korte leveringstermijn. Daarnaast vindt u bij ons ook interessante koopjes uit overstocks, promo’s en eindereeksen aan aantrekkelijke prijzen. U kan ook bij ons terecht voor een cadeaubon.

U kan uw aankoop zelf afhalen in ons centraal verkoopspunt of het tegen een vooraf afgesproken prijs thuis laten leveren met onze eigen leverdienst, op het tijdstip dat u past.

Betalen kan cash bij afhaling/levering of via Bancontact, Visa, Mastercard, Maestro, V-Pay en overschrijving. Wij aanvaarden ook ecocheques. Zowel de papieren versie als ook de elektronische van de volgende uitgevers: Ticket Eco Cheque van Edenred, Eco Pass van Sodexo en Monizze.

Kom vrijblijvend langs in ons verkooppunt, onze informatie kost u niets! Wij helpen u graag verder!

2) Herstellingen

Eurelectro heeft een eigen hersteldienst met een volledig uitgerust atelier waar wij alle merken huishoudtoestellen, ook deze die niet bij ons werden aangekocht, professioneel kunnen worden hersteld.

Wij doen ons uiterste best om uw toestel zo snel mogelijk te herstellen. We begrijpen dat sommige huishoudtoestellen, zoals een diepvriezer, een koelkast of een kookplaat onmisbaar zijn. Indien we de herstelling niet binnen enkele dagen kunnen uitvoeren, of als het echt nodig is, kunnen wij u een tijdelijk vervangtoestel bezorgen.

U heeft de keuze uit de volgende twee werkwijzen :

Mogelijkheid 1 = Het te repareren toestel breng je vrijblijvend binnen in onze werkplaats, tijdens de openingsuren, zonder afspraak. MA – VRIJ: 09.00 – 12.00 en 14.00 – 18.00. ZA: 10.00 – 12.00

Deze optie bespaart u tijd en geld, aangezien we een grote voorraad wisselstukken op voorraad hebben, is een herstelling in onze werkplaats sneller en goedkoper dan een herstelling op verplaatsing. U betaalt geen voorrijkosten en vermijd dat we meerdere keren ter plaatse moeten komen omdat we betreffende onderdelen niet altijd op voorhand kunnen voorzien. Indien u het toestel zelf aanlevert in onze werkplaats wordt er dadelijk vrijblijvend een diagnose gesteld of een herstelling nog de moeite loont, of dat u beter direct een nieuwe koopt. Wij stellen u dan een alternatief toestel voor dat uw oude kan vervangen. Wanneer uw toestel wel nog herstelbaar is, zal Eurelectro u na vaststelling van het defect van uw toestel een prijsopgave sturen, indien deze hoger dan € 150 uitkomt. Tot dit grensbedrag wordt het apparaat automatisch in herstelling genomen, zonder goedkeuring van de klant vooraf.

Mogelijkheid 2 = Indien gewenst kunnen we ook bij u aan huis de herstelling uitvoeren. Bel 011 / 45 17 57 OF vraag online een reparatie aan ↓

Wij proberen op voorhand een diagnose van het defect te maken en bestellen reeds de te vervangen onderdelen. Wanneer deze op stock zijn gaan wij over tot het maken van een afspraak om het toestel aan huis te komen herstellen. Deze voorrijkosten zijn te allen tijde te betalen en zijn afhankelijk van de af te leggen afstand.