Wat zijn onze troeven?

Home Wat zijn onze troeven?

Alle voordelen op een rij

 • Advies op maat & goede prijs

  Samen gaan we op zoek naar de beste prijs & kwaliteit!

  Voor een persoonlijk en uitgebreid advies op maat bent u bij Eurelectro aan het juiste adres. Via onze fabrikanten kunnen wij u alle gewenste toestellen aan de scherpste prijzen leveren, met een korte leveringstermijn.

  Vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt? Contacteer ons of kom langs en wij zoeken een toestel naar wens aan de beste prijs/kwaliteit.

  Profiteer van onze pakketprijzen bij aankoop van meerdere toestellen bij bv. vervanging van uw oude keukentoestellen of bij plaatsing van een nieuwe keuken.

  Keukeninstallateurs alsook kleinere schrijnwerkers kunnen bij Eurelectro rekenen op bijzondere voordelen.

 • Eigen hersteldienst & reparaties alle merken

  Met onze hersteldienst kan u kosten besparen!

  Eurelectro heeft een eigen hersteldienst voor alle merken die ervoor zorgt dat uw huishoudtoestel professioneel wordt hersteld. Ook huishoudtoestellen die niet bij ons gekocht werden, kunnen steeds door ons gerepareerd worden.

  Wij doen ons uiterste best om uw toestel zo snel mogelijk te herstellen. We begrijpen dat sommige huishoudtoestellen, zoals een diepvriezer, een koelkast of een kookplaat onmisbaar zijn. Indien we de herstelling niet binnen enkele dagen kunnen realiseren of als het echt nodig is, kunnen wij u een tijdelijk vervangtoestel bezorgen.

  De reparatiekosten trachten we steeds te drukken. Indien we vaststellen dat de kosten voor een reparatie hoger oplopen dan verwacht, bellen we u op om dit te bespreken.

 • Levering & plaatsing

  Zelf ophalen of leveren? U beslist!

  Gratis levering bij andere firma’s wordt meestal in de prijs van het toestel verrekend.  Eurelectro wil u de beste prijs voor een toestel garanderen en kiest daarom niet voor gratis levering.

  Onze klanten hebben de vrijheid om ofwel hun aankoop zelf op te halen, ofwel tegen een afgesproken meerprijs aan huis te laten leveren door Eurelectro.

  Wij leveren in de ruime omgeving van ons verkooppunt. Prijzen variëren naargelang het adres van levering. Het toestel wordt op de gewenste plek (gelijkvloers of op verdieping indien er een lift aanwezig is) geplaatst, uitgepakt, gecontroleerd en, voor zover mogelijk, aangesloten op de standaardaansluitingen.

  Uw oude toestel en verpakkingsmateriaal worden indien gewenst door ons meegenomen.

 • Garantie & service na verkoop

  Na de garantie staat u bij Eurelectro niet in de kou!

  Al onze toestellen genieten standaard van een 2 jarige volledige fabrieksgarantie op materiaal, verplaatsingskosten en arbeidsloon, mits het defect binnen de 2 jaar na datum van de aankoop valt.

  Bij sommige merken kan u de standaard 2 jarige fabrieksgarantie verlengen tegen betaling van een eenmalig bedrag. Andere merken bieden gratis een uitgebreidere fabrieksgarantie. Vraag hier meer info over tijdens uw bezoek, via telefoon of e-mail.

  Ook na de garantieperiode heeft Eurelectro een eigen hersteldienst voor reparaties van alle merken. Dankzij een jarenlange vakkennis kunnen we uw toestel op een professionele en snelle manier herstellen. Ook huishoudtoestellen die niet bij ons gekocht werden, kunnen steeds door ons gerepareerd worden.

 • Recupel-center

  Lever uw oud toestel GRATIS bij ons in!

  Wij zijn een erkend recyclagecentrum voor witgoed en kleine huishoudtoestellen. Lever bij ons GRATIS uw oud toestel in. Ook indien u het toestel niet bij ons heeft gekocht. Let op, toestellen dienen steeds compleet te zijn. Wij aanvaarden geen ander electrotoestellen zoals televisietoestellen, computers, enz…